Franse kookworkshop met kleine groep in Parijs
4h30
Populair
Kleine groep
Les
Over deze activiteit
Bereid je voor op je smaakpapillen en leer hoe je een traditionele Franse maaltijd vanaf het begin kunt bereiden! Onder leiding van je ervaren Franse chef bereid je een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert voor; en eindig met genieten van je maaltijd, natuurlijk! Als u de Market Option gebruikt, ontdekt u ook de lokale openluchtmarkt en kunt u verse ingrediënten voor uw gerechten selecteren.
Deze lessen vinden plaats in het appartement van een Franse chef-kok binnen de stadsgrenzen van Parijs; de naam en het adres van uw chef-kok zullen naar u worden verzonden nadat uw reservering is gemaakt. Als u deze informatie 72 uur na de datum van uw reservering niet ontvangt, neem dan contact met ons op.
Marktbezoek + kookles: begint om 9:15 uur, duurt 4 uur en 30 minuten
Kookcursus: begint om 10:45 uur, duurt 3 uur
Meer lezen
Minder lezen
Deze lessen vinden plaats in het appartement van een Franse chef-kok binnen de stadsgrenzen van Parijs; de naam en het adres van uw chef-kok zullen naar u worden verzonden nadat uw reservering is gemaakt. Als u deze informatie 72 uur na de datum van uw reservering niet ontvangt, neem dan contact met ons op.
Marktbezoek + kookles: begint om 9:15 uur, duurt 4 uur en 30 minuten
Kookcursus: begint om 10:45 uur, duurt 3 uur
Inclusief
- Kookles met lokale chef-kok in appartement in Parijs
- Ronde van de lokale markt (indien optie geselecteerd)
- Kookles voor kleine groepen (maximaal 8 personen)
- Gebruik van schort en kookgerei
- Alle ingrediënten en kopie van het recept om mee naar huis te nemen
Niet inclusief
- Fooi
- Hotel ophalen en wegbrengen
Aanvullend
- U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging, tenzij u binnen 2 dagen vóór de dag van de reis boekt. In dit geval ontvangt u (afhankelijk van beschikbaarheid) binnen 48 uur een bevestiging
- Gelieve tijdens het reserveren uw specifieke dieetwensen te vermelden. We zullen ons best doen om tegemoet te komen, maar zullen u informeren als niet aan een specifieke voedingsbehoefte kan worden voldaan.
Kenmerken
Toerisme
95%
Eten
90%
Cultureel
85%
Origineel
55%
Beoordelingen
Collecties
Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Alles bekijken 52 Collecties
Klik om andere ervaringen te ontdekken
Alles bekijken
Collecties
Eiffel tower
167 Activiteiten
Collecties
Louvre museum
196 Activiteiten
Collecties
City tour
83 Activiteiten
Collecties
Moulin Rouge
42 Activiteiten
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus
55 Activiteiten
Collecties
Seine River cruise
227 Activiteiten
Collecties
Versailles
207 Activiteiten
Collecties
With a local
79 Activiteiten
Collecties
Other museums
107 Activiteiten
Collecties
Walking tour
179 Activiteiten
I typically do not write reviews but I have to say this activity was quite a let down. Firstly, we had originally told the chef we are Vegans and were told she may or may not accommodate us because there may be other guests present other then my family. Well...there was no other guests and basically our wish was ignored and barely mentioned. So, we decided to cheat on our doctor prescribe diet and make the best of it. Then, the chef lacked total enthusiasm and the entire event was boring. The food we cooked was so-so and basic. A quiche, a salad and a simple chocolate cake. Once we barely put our fork down from eating the meal, we felt the chef immediately wanted us out of the house to get some time to hang until her next appointment. The kitchen itself was tiny with barely any space to move around. We have done many many cooking classes all over the world. This was the worst one ever. Sorry if it hurts anyone’s feeling, but it is reality.
I Learnt some new skills and met some lovely people. An interesting and enjoyable session that I recommend to others
Mixed feelings about this experience. The good news: it was basically a private class only 2 of us in the class. The market experience was fun and informative. The chef quickly emailed the recipes after our class and allowed us to take photos of other recipes. Not good news: Since it was just us, we were asked what we wanted to cook as we walked to the market. We were not prepared to suggested French dishes. We said something with chicken, so the chef suggested we make 'chicken with 2 vinegars'. We also made asparagus with cheese and creme caramel for desert. The only part of the meal where we learned some good techniques was with the creme caramel, the rest of the 'class' did not really expand our knowledge of French cooking. It ended up being an expense chicken lunch
Very worthwhile. Fred was very fluent in English and the dishes we prepared were delicious and simple to make at home.